Faktory ovplyvňujúce výpočet všeobecnej hodnoty podniku prostredníctvom podnikateľskej metódy - Kubica, Milan, 1958-
Podnikateľská metóda stanovenia všeobecnej hodnoty podniku a časti podniku v súlade s právnou úpravou platnou v SR.