Analýza stavu malých a stredných podnikov na Slovensku v porovnaní s EU-28 - Bartalosová, Erika, 1986-
Vymedzenie kategórie malého a stredného podniku. Analýza stavu malých a stredných podnikov na Slovensku v porovnaní s EÚ-28. Štruktúra malých a stredných podnikov podľa ekonomických činností (NACE Rev. 2) v roku 2013. Významný vplyv MSP na zamestnanosť. Návrhy na zlepšenie súčasného stavu na Slovensku.