Ukrajina v kŕčoch - Pressburg, Adrian Peter
Zhoršujúca sa sociálna a ekonomická situácia na Ukrajine. Predseda vlády Arsenij Jaceňuk a jeho snaha o reformy. Odchod partnerských strán z vládnej koalície. Finančná pomoc z Medzinárodného menového fondu. Márny boj reformátorov proti oligarchickým klanom. Ako von z marazmu.