Tridsať britských hodín v Bruseli - Pressburg, Adrian Peter
Februárový summit Európskej únie v Bruseli. Dva hlavné body programu: utečenecká kríza a úprava vzťahov únie s Veľkou Britániou. Neprítomnosť tureckej delegácie. Dve odlišné záujmové skupiny na summite: Vyšehradská štvorka a skupina okolo Nemecka a bruselských eurokratov. Záverečné vyhlásenie zo summitu - takmer výlučne venované úprave vzťahov EÚ s Veľkou Britániou. Zastaviť migračné toky, chrániť vonkajšie hranice.