Drony prinášajú biznis - Biel, Marián
Lietajúce stroje - drony už nie sú len o zábave. Spoločnosť Uavonic monitoruje zásoby dreva pre papierne v Ružomberku. Prichádza éra dronopodnikania. Lietajúce stroje môžu byť použité aj pri solárnych a veterných elektrárňach. Pomôžu aj faune. Poštové drony. Rozvoj podnikania s lietajúcimi dronmi brzdia rozdielne regulácie v krajinách EÚ.