Zmluvný výrobca a zmluvný distribútor - Seneši, Norbert
Ako by mali postupovať zmluvný výrobca a zmluvný distribútor, ktorí patria v transferovom oceňovaní medzi základné typy závislých osôb. Zatrieďovanie závislých osôb do jednotlivých typov zjednodušuje transferové oceňovanie.