Jednoduchá spoločnosť na akcie od roku 2017 - Seneši, Norbert
Na Slovensku vznikne nový typ obchodnej spoločnosti - jednoduchá spoločnosť na akcie - ideálna pre startupy. Schválená novela zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov sa venuje len jednej téme, ktorou je zavedenie novej právnej formy podnikania v podobe jednoduchej spoločnosti na akcie.