Bezpečnosť produktov v rámci Európskej únie - Lacková, Alica
Systémy ochrany bezpečnosti produktov v Európskej únii. Systém RAPEX (Systém Spoločenstva na rýchlu výmenu informácií) a jeho význam. Systém RASFF (Rýchly výstražný systém pre potraviny a krmivá). Výstražný systém INFOSAN, ktorý funguje pod záštitou WHO. Iné bezpečnostné systémy.