Aktuálne výzvy v oblasti nukleárnej bezpečnosti - Adašková, Daša
Medzinárodné právne a inštitucionálne nástroje, ktorých cieľom je zaistiť nukleárnu bezpečnosť. Aktuálne výzvy v oblasti nukleárnej bezpečnosti. Kritické zhodnotenie efektívnosti globálneho systému nukleárnej bezpečnosti.