Digitálna gramotnosť občana ako fenomén súčasnej informačnej doby - Kollár, Vojtech
Digitálna gramotnosť ako kompetencia súčasnej doby. Vzťah transgramotnosti a digitálnej gramotnosti. Kompetencie digitálnej gramotnosti v informačnej spoločnosti. Vzťah digitálnej gramotnosti a informačnej gramotnosti.