Úloha sociálneho kapitálu v integrácii imigrantov do socioekonomického a sociokultúrneho priestoru hostiteľskej krajiny - Galanská, Nina
Existencia rozdielov v rámci jednotlivých foriem sociálneho kapitálu založených na porovnaní krajín ako aj medzi skupinami obyvateľstva vybraných štátov. Priestorové rozloženie väzbového, premosťujúceho a spájajúceho sociálneho kapitálu v danej spoločnosti, a identifikácia indikátorov formovania a upevňovania väzieb/sietí jednotlivých foriem sociálneho kapitálu.