Vývoj vzájomného obchodu medzi Slovenskou republikou a Austráliou v rokoch 1995-2013 a potenciál jeho rozvoja do budúcnosti - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza austrálsko-slovenských obchodných vzťahov za obdobie 1995 – 2013 so špecifickým zameraním na identifikovanie produktov s potenciálom pre rozvoj vzájomného obchodu.