Neutralita v ozbrojenom konflikte - Mráz, Stanislav
Problematikou neutrality počas ozbrojeného konfliktu s akcentom na ustanovenia Charty OSN. Postavenie a povinnosti členských štátov OSN a tiež i nečlenských štátov v súvislosti s prebiehajúcim ozbrojeným konfliktom.