Through ICT and new pedagogical approaches to skills for key enabling technologies - Stuchlíková, Ľubica
Technické zručnosti, zručnosti kvality, rizika a bezpečnosti, manažérske, podnikateľské, komunikačné a inovačné zručnosti, emočná inteligencia. Príprava absolventov na zručnosti pre kľúčové technológie.