Impact of European integration process - Hudcovský, Martin, 1988-
Vplyv meraný modelom rozšíreným o pridanú hodnotu. Pridaná hodnota meraná zmenou v použitých technológiách, v efektivite, ekonomickom raste a obchodných spôsoboch. Štrukturálna dekompozícia pridanej hodnoty modelu na základe input-output tabuliek.