Komparácia vybraných penzijných fondov v rámci Európskej únie - Chovancová, Božena
Analýza zamestnaneckých penzijných fondov v EÚ a v rámci nej v Nemecku a vo Švédsku, s dôrazom na inštitucionálne usporiadanie a na komparáciu systémov týchto doch krajín.