Ekosystém start-up a spin-off v Bratislave - Pástor, Rudolf
Analýza hlavných zložiek star-up a spin-off ekosystému v Bratislave. Východiská a teoretické chápanie pojmov v oblasti start-up a spin-off ekosystému.