Životné prostredie a Program rozvoja vidieka Slovenskej republiky 2014 - 2020 - Miklós, László
Program rozvoja vidieka SR 2014 až 2020 je strategický komplexný dokument, v ktorom sa premietajú politické, ekonomické, environmentálne, sociálne a kultúrne aspekty, ovplyvňujúce rozvoj vidieka (Slovakia - Rural Development Programme). Opatrenia programu rozvoja vidieka SR na roky 2014 až 2020.