Integrovaný regionálny operačný program - Offertálerová, Monika
Integrovaný regionálny operačný program (IROP) je programový dokument SR na nové programové obdobie 2014 až 2020, ktorého globálnym cieľom je prispieť k zlepšeniu kvality života a zabezpečiť udržateľné a efektívne poskytovanie verejných služieb s priaznivým dopadom na vyvážený a udržateľný regionálny rozvoj, hospodársku, územnú a sociálnu súdržnosť regiónov, miest a obcí Slovenska.