Účtovanie subdodávok v jednoduchom a podvojnom účtovníctve v roku 2014 - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Účtovanie nakupovaných subdodávok v sústave jednoduchého účtovníctva. Fakturované subdodávky odberateľovi. Účtovanie subdodávok v podvojnom účtovníctve pri nákupe a pri predaji.