Účtovanie transakcií vykonaných prostredníctvom platobného systému Paypal - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Služba Paypal nahrádza funkciu spotrestredkovateľa medzi bankovým účtom a obchodníkom, s ktorým majiteľ Paypal konta uzavrel obchod. Postup účtovania Paypal transakcií v podvojnom účtovníctve.