Získanie príspevku na samostatnú zárobkovú činnosť podľa paragrafu 49 zákona o službách zamestnanosti - Sumková, Mária
Na získanie príspevku je potrebné podať žiadosť s podnikateľským zámerom. Obsah podnikateľského zámeru. Absolvovanie testu a obhajoba projektu. Čo by ste mali vedieť, ak žiadate o príspevok na živnosť.