Zamestnávanie zdravotníckych pracovníkov - Gajdošová, Slavomíra
Predpoklady zdravotníckeho pracovníka na vykonávanie práce vo verejnom záujme. Predpoklady zdravotníckeho pracovníka na vykonávanie pracovných činností v pracovnoprávnych vzťahoch. Vznik pracovnoprávneho vzťahu zdravotníckeho pracovníka. Skončenie pracovnoprávneho vzťahu zdravotníckeho pracovníka založeného pracovnou zmluvou. Odmeňovanie zdravotníckych pracovníkov.