Pružný pracovný čas - Mičudová, Tatiana
Pracovný čas a pružný pracovný čas. Pružné pracovné obdobie. Zavedenie pružného pracovného času. Pružný pracovný čas, práca nadčas a pracovná pohotovosť. Pružný pracovný čas a prekážky v práci. Pružný pracovný čas a pracovná cesta. Príklad z judikatúry.