McDonald's as a Cultural Brand in the Landscape of Attitudes of Polish Customers - Komańda, Marcin
Analýza hodnotenia postojov poľských spotrebiteľov McDonald's na základe identifikácie postojov voči globalizácii a kultúrnym značkám. Identifikácia (zaradenie) služby, analýza kvality produktu a dopad služby na domácich podnikateľov a životný štýl a stravovacie návyky Poliakov.