Práca v zahraničí - Holandsko - Kubovičová, Zuzana
Ako si nájsť prácu v Holandsku. Žiadosť o prijatie do zamestnania. Minimálna mzda. Životné náklady. Podnikanie v Holandsku. Systém sociálneho zabezpečenia. Cezhraničný pracovník. Prídavky na dieťa. Systém dôchodkov. Nárok na dávky v nezamestnanosti. Užitočné webové stránky a adresy.