Fiscal decentralization in Ukraine as important part of reforms of public administration and public finance - Petrenko, Yuliya, 1985-
Rozpočty regionálnych a miestnych samospráv na Ukrajine. Rozpočtové a daňové zákonodarstvo s cieľom decentralizácie a posilnenia právomocí samosprávy. Charakteristika aktuálneho procesu decentralizácie fiškálnej a rozpočtovej politiky na Ukrajine.