<The> Clusters as an organizational form of support of entrepreneurship - Jamnický, Peter
Trhové prostredie a proces adaptácie podniku. Spolupráca podnikov v klastroch. Základne vlastnosti klastrov, predpoklady ich vytvorenia. Klasifikácia typov klastrov. Analýza klastrov na Slovensku.