Clustering Creative Industries in Europe - Baculáková, Kristína, 1988-
Analýza kreatívneho priemyslu na základe parametrov: hrubá pridaná hodnota sektora, celkový obrat sektora, počet podnikov a celková zamestnanosť v sektore. Zelená kniha EÚ o kreatívnom priemysle 2010.