Restructuring of a Company in the Slovak and the Czech Condition - Fedorková, Katarína
Riešenia pre prípady insolventnosti v ČR a SR. Rozdiely v zákonoch o bankrote a reštrukturalizácii. Postup pri reštrukturalizácii na Slovensku. Proces reorganizácie v ČR.