Selected Aspects of the Armed Conflicts - Pyteľová, Klaudia, 1985-
Medzinárodná legálna definícia konfliktu a jej implikácia pre aktuálne dianie v Sýrii. Humanitárna kríza v Sýrii a anaýza migračných tokov. Dopady medzinárodnej migrácie.