Environmental-economic accounts and financial resource mobilization for implementation of the convention on biological diversity - Costantino, Cesare
"Earth summit" v Riu a záväzok uchovania a udržania biologickej diverzity. Strategický plán 2011-2020 a Aichiho ciele. EPEA a ReMEA - nástroje kalkulácie výdavkov na biodiverzitu.