Small and Medium-sized Enterprises in Nitra Region - Korcsmáros, Enikö
Vlastnosti MSP. Prekážky a bariéry v podnikaní. Analýza podnikateľského prostredia Nitrianského kraja. Prieskum o postojoch miestnych podnikateľov k podmienkam pre podnikateľskú činnosť.