Agenda-shaping Prior to the 2016-2017 Council Presidency Troïka: the Mediterranean and the Visegrad Group - Kovačević, Dubravka
Charakteristika Troiki. Tvorba programu Predsedníctva Rady. Typológia Acapulco pri tvorbe externých medzinárodných vzťahov. Záujmy Vyšehradskej štvorky a Stredozemnej skupiny.