Oceňovanie podnikov a analýza hlavných faktorov ovplyvňujúcich hodnotu podniku - Drabiková, Elena
Problematika oceňovania podnikov. Analýza hlavných faktorov, ktoré vplývajú na samotnú hodnotu podniku. Disciplína oceňovania.