Geopolitics and Geo-economics in the Case of Ukraine - Šeptáková, Nikola
Geopolitická a geoekonomická pozícia Ukrajiny. Vývoj integrácie Ukrajiny po rozpade Sovietskeho zväzu. Ukrajina ako člen Spoločenstva nezávislých štátov. Európska susedská politika a Východné partnerstvo.