<The> Role of CFOs in Sustainability Business - Budinská, Lucia, 1990-
CFO - chief financial officer. Výzvy v dynamickom a globalizujúcom sa svete pre CFO. Pozície, ktoré môže CFO zastávať. Význam CFO pri zabezpečení finančnej ziskovosti a udržateľnosti podniku.