Liberalization and Regulation of the Electricity Sector in Slovakia - Šiškovičová, Alžbeta
Analýza zmeny trhovej štruktúry a regulácií vzhľadom na liberalizáciu odvetvia. Prehľad legislatívnych nariadení Európskej komisie pre energetický sektor a trhových podielov jednotlivých poskytovateľov dodávok elektrickej energie na Slovensku. Analýza koncentrácie v odvetví indexom Herfindahl-Hirschman.