Neuromarketing, where Marketing and Neuroscience Meet or what It Is All about - Šlosár, Róbert
Definícia neuromarketingu a jeho lastnosti. Analýza kľúčových aspektov spotrebiteľov pri využití neuromarketingu. Neuromarketing a etika.