Social Quality and Working Poverty - Bugárová, Milena, 1979-
Pôvod a definícia sociálnej kvality. Faktory podmieňujúce sociálnu kvalitu. Definícia pracujúcej chudoby. Porovnanie korelácie sociálnej kvality a pracujúcej chudoby. Porovnanie sociálnej kvality a pracujúcej chudoby vo vybraných krajinách.