<The> Perception of the International Migration in Selected Western European Countries before 2011 - Dancáková, Ivana
Identifikácia príčin antimigračných nálad. MIPEX - index politiky migračnej integrácie. Vývoj migračnej politiky vo Francúzsku a Veľkej Británii. Verejná mienka o migrácii.