Economic Bubbles’ Occurrence in Selected Markets - Drutarovská, Jana, 1989-
Definícia ekonomickej bubliny a jej vlastnosti. Úrovne ekonomickej bubliny podľa modelu Kindleberger-Minsky. Príklady ekonomických bublín na vybraných trhoch.