Reputational Risk Quantification and Stress Testing - Majer, Lukáš, 1987-
Aktuálne prístupy ku kvantifikácii rizika reputácie. VAR model testovania záťaže na príklade vývoja objemu vkladov vo VÚB od roku 1999.