Impact of the Implementation of Solvency II on the Competitive Environment in Selected Countries of the European Union - Marcinech, Patrik
Metóda kalkulácie SCR (Slovency Capital Requirement). Výber vhodného prístupu kalkulácie SCR a dopady výberu na poisťovňu. Vplyv Solvency II na fúzie a akvizície.