<The> Impact of Tax License on Small and Medium Enterprises - Srovnalíková, Paulína
Analýza zavedenia daňovej licencie a jej významu pre národný rozpočet. Dopady zavedenia daňovej licencie na malé a stredné podniky v slovenskom hospodárstve.