<The> Effectiveness of Sponsorship of Sports Club - Šupák, Juraj
Teoretická definícia sponzorstva a nástroje sponzorstva. Analýza vývoja objemu financií v globálnom sponzoringu športu. Determinanty určujúce objem prostriedkov sponzorstva pri vyjednávaní medzi zástupcami športovcov a investormi. Príklad sponzoringu na príklade Manchestru United.