Implications of World War I for the History of International Economy in the 20th Century - Gardoňová, Kristína
Konvergencie a divergencie v kooperácii v Európe 20. storočia. Rozpad globálnych kapitálových trhov a zlatý štandard. Kolaps obchodu a význam taríf. Neekonomické dôsledky vojny.