<The> Efficiency of Answer Switching in Multiple Choice Tests in International Economics - Grančay, Martin, 1984-2024
Analýza korelácie medzi zmenou odpovedí v teste a výsledkom testu medzi študentami na Ekonomickej univerzite v Bratislave v akademických rokoch 2008/2009-2013-2014.