Localization Factors and Its Influence on Business Value - Švejdová, Nikola
Lokalizačné kategórie a kategórie lokalizácie podniku. Faktory lokalizácie podniku a ich vplyv na obchodnú hodnotu podniku (diagnostická analýza metóda PESTEL).