Bond Portfolio Management Strategies - Gvozdják, Vladimír
Špecifiká manažmentu portfólia dlhopisov. Aktívne a pasívne dlhopisové stratégie. Ukazovateľ "tracking error" a jeho výpočet. Typy aktívnych stratégií manažmentu portfólia dlhopisov. Kombinácie aktívnych a pasívnych stratégií - priradzujúce stratégie (matching strategies).